Medewerkers

Huisartsen

Dhr. W. de Blois

 Big-nummer: 69917462301
Sinds november 2022 ben ik werkzaam in deze praktijk. Destijds nog als waarnemend huisarts. Per 1 januari 2023 ben ik praktijkhouder van Huisartsenpraktijk De Koepel. Als waarnemend huisarts heb ik eerder gewerkt in praktijken in Horn, Melick, Roermond en Weert. Voor de opleiding tot huisarts heb ik enkele jaren in het ziekenhuis gewerkt binnen de Kindergeneeskunde en Klinische Geriatrie.

Mw. N. Zariouh

 Big-nummer: 59920185101
Sinds 2018 ben ik werkzaam binnen deze praktijk. Aanvankelijk nog als onderdeel van mijn huisartsenopleiding maar nadien als vaste huisarts. Sinds 1 januari 2023 ben ik praktijkhouder van Huisartsenpraktijk De Koepel. Voorheen heb ik tevens als vaste huisarts gewerkt in een praktijk in Heerlen. Voor de huisartsopleiding heb ik gewerkt in het ziekenhuis bij de afdeling Gynaecologie.

Mw. G. Jansen

 Big-nummer:09918312201
Sinds 2020 ben ik opnieuw werkzaam binnen deze praktijk. In het verleden (2016) was ik hier werkzaam binnen het kader van de huisartsenopleiding. Vanaf 1 januari 2023 ben ik praktijkhouder van Huisartsenpraktijk De Koepel. Voorheen heb ik als waarnemend huisarts gewerkt in onder andere Hoensbroek, Roggel, Reuver, Weert en Roermond. Voorafgaand aan de huisartsopleiding heb ik in het ziekenhuis gewerkt binnen de afdeling Interne Geneeskunde en Longziekten.

Doktersassistente

Handelingen die de doktersassistente verricht

Binnen Huisartsenpraktijk De Koepel is het mogelijk om een afspraak bij de doktersassistente te maken. Ze zijn bevoegd voor de volgende behandelingen/onderzoeken:
– Hartfilm (ECG)
– Enkel-arm-index (Vaatonderzoek)
– Bloeddrukmetingen (eenmalig of gedurende 30 minuten of 24 uur)
– Aanleggen van een holter (onderzoek naar hartritme)
– Geheugentest (MMSE of een MOCA)
– Bloedafname (op afspraak met uitzondering van de maandagmorgen)
– Uitstrijkje voor het bevolkingsonderzoek
– Wondbehandeling
– Aanstippen van wratten
– Nuchtere bloedsuikerbepaling
– Longfunctiemeting (spirometrie)
– Compressief zwachtelen

De doktersassistente is goed opgeleid medisch personeel en vervullen binnen ons team een belangrijke rol in de behandeling.

Karin Stiphout


Karin werkt al vele jaren in deze praktijk en is ons vaste gezicht. Veel van u zal Karin al kennen en ze is nu binnen onze praktijk te vinden bij het prikken van bloed op dinsdag en vrijdag. Tevens zal zij u helpen op de behandelkamer of aan de telefoon.

Roos Breukers

Roos werkt per 1 april 2023 bij ons in de praktijk. Roos heeft al vele jaren ervaring binnen de huisartsgeneeskunde in Weert. Ze heeft haar eigen assistentenspreekuur en u zal haar tevens aan de telefoon krijgen wanneer u met de praktijk contact opneemt.

Maxime Janssen

Maxime werkt sinds 2018 in deze praktijk en is ook al een vast gezicht binnen onze praktijk. Ze heeft haar eigen spreekuur waar ze onder andere bloed afname, uitstrijkjes, longfunctiemetingen en andere behandelingen verricht. U treft Maxime tevens aan de telefoon als u contact opneemt met de praktijk.

Laura van Bree

Laura is per 1 augustus gestart in de praktijk. Voorheen heeft Laura 11 jaar in Heel gewerkt. Laura is een ervaren kracht die u zowel aan de telefoon als bij behandelingen tegen zal komen. Wij zijn erg blij dat Laura ons team is komen versterken.

Gabriëlle Swart


Gabriëlle Swart is bij ons werkzaam vanaf 1 september 2023. Gabriëlle heeft in het verleden in een huisartsenpraktijk in Horn gewerkt en de laatste jaren bij MDL afdeling in het ziekenhuis. Gabriëlle doet zowel spreekuur met hierbij wondbehandeling, oren uitspuiten, hartfilm maken, uitstrijkjes maken of bloedprikken. Ze zit ook aan de telefoon dus ook daar kan u haar tegenkomen. We zijn erg blij dat Gabriëlle ons nieuwe team komt versterken.

huisarts de vries roermond

Praktijkondersteuner GGZ

Desiree Parren - POH-GGZ

Desiree is onze praktijkondersteuner GGZ en is tevens BIG geregistreerd, haar registratienummer is 39056272130. Ze werkt als POH GGZ nauw samen met de huisartsen. In een kennismakingsgesprek wordt bekeken welke klachten u heeft en wat de mogelijkheden zijn om dit aan te pakken. Het is de bedoeling om altijd binnen een beperkte hoeveelheid afspraken tot een resultaat te komen. Indien voor een langere periode zorg nodig is zal worden gekeken naar een passend vervolg. Contacten bij de POH GGZ vallen onder de huisartsenzorg en worden volledig vergoed door de zorgverzekering. Desiree is werkzaam binnen onze praktijk op de donderdag en vrijdag.

Praktijkondersteuner Somatiek/Ouderenzorg

Sybille Koken - Praktijkondersteuner Somatiek

Sybille werkt sinds februari 2023 bij Huisartsenpraktijk De Koepel. Sybille heeft in het verleden als verpleegkundige gewerkt en is sinds 2008 praktijkondersteuner somatiek. Naast dit werk heeft zijn veel ervaring binnen de begeleiding van leefstijlaanpassingen. Ze doet dit werk met veel plezier en vindt het fijn om mensen te kunnen motiveren tot veranderingen en begeleiden in het ziekteproces wat ze moeten doorstaan. Sybille werkt bij ons op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Wat doet de praktijkondersteuner?

Binnen Huisartsenpraktijk De Koepel begeleiden wij mensen met chronische ziektes binnen een zorgstraat. Er zijn verschillende zorgstraten: Diabetes (suikerziekte), Hart- en Vaatziekten, Astma en COPD. Onze praktijkondersteuner somatiek helpt u jaarlijks of meermaals per jaar bij de begeleiding binnen deze chronische ziekten. Zij kan u ook helpen met onderzoeken en medicatie. De behandeling van de praktijkondersteuner somatiek wordt volledig vergoed door de zorgverzekering behoudens een eigen risico voor eventuele medicatie. Wij verwachten dat u een afspraak maakt bij onze praktijkondersteuner als u medicatie krijgt voor een van bovenstaande chronische aandoeningen zonder dat u hiervoor onder controle bent bij een specialist in het ziekenhuis. Wij danken u voor uw begrip!

Praktijkmanager

Praktijkmanager


Per 1 oktober 2023 verwelkomen wij Lisa Peters. Lisa komt enerzijds ons assistenten team versterken maar zal zich met name gaan bezighouden met de opleiding tot praktijkmanager. Zij is erg belangrijk achter de schermen om alle processen en projecten in goede banen te leiden.

Roermond skyline

Aanvullende disciplines

Praktijkmatch - Orthopedagoog Hanneke Urselmann

Binnen Huisartsenpraktijk De Koepel wordt nauw samengewerkt met praktijkmatch. Zowel Rianne Goossens als Hanneke Urselmann zijn laagdrempelig bereikbaar voor overleg en begeleiding. Zij helpen ouders met een breed scala aan zowel opvoedkundige vraagstukken als gedragsmatige problematiek en helpen waar nodig aanvullende hulp te zoeken. Hanneke Urselmann is vrijdagmorgen op de 1e etage van de koepelkerk aan het werk maar zowel Rianne als Hanneke zijn op meerdere moment van de week aan het werk binnen huisartspraktijken in de gemeente Roermond.

Hanneke Urselmann

Vanaf 2007 ben ik werkzaam aan de ‘achterkant’ van de jeugdzorg. Dat wil zeggen dat ik bij Bureau Jeugdzorg en bij Veilig Thuis vooral veel kinderen en gezinnen heb gezien en gesproken, die door een scala aan problemen moeite hadden om te functioneren binnen de huidige  maatschappij. Sommige cliënten hadden nog nooit (passende) hulpverlening gehad. In 2020 dacht ik: dit moet anders kunnen. Als we tijdig scheefgroei signaleren en passende zorg inzetten kunnen we ‘erger’ voorkomen. Ik ervaar veel voldoening uit mijn werk, omdat we nu tijdig de kern van een probleem kunnen signaleren en passende zorg kunnen matchen.

Dat wat nodig is, maar niet meer dan dat!

Specialist ouderengeneeskunde


Saskia ter Horst is onze specialist ouderengeneeskunde die ongeveer één keer per maand bij ons in de praktijk komt om te overleggen. Ook kan dokter ter Horst aan huis komen om samen te bekijken hoe het gaat en welke mogelijkheden er zijn om te kunnen ondersteunen. Wij zijn erg blij dat dokter ter Horst ons bij de toenemende ouderenzorg versterkt.

Translate »
Call Now Button