Vacature Doktersassistente (20 uur)

Vacature Doktersassistente (20 uur)

Voor Huisartsenpraktijk De Koepel zijn wij op zoek naar een gediplomeerde doktersassistente die ons per direct wil komen versterken voor circa 20 uur. Werkdagen en invulling zijn samen verder af te stemmen.
.
Huisartsenpraktijk de koepel is gevestigd in het centrum van Roermond.
Het team bestaat uit 3 huisartsen, 1 waarnemend huisarts, 5 doktersassistentes, 1 POH-Somatiek, 1 POH GGZ, en 1 praktijkmanager.
Wij zijn een praktijk die in januari 2023 zijn gestart en streven naar een open en fijne werksfeer met afwisselend werk vol uitdaging. De zorg voor onze populatie verlenen we als team en zijn ook op zoek naar iemand die graag in teamverband werkt.
.

Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een gediplomeerde doktersassistente die ons team wil komen versterken. Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bij voorkeur flexibel inzetbaar is.
.
Als assistente ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je bezit over triage vaardigheden en bent bekwaam om medische technische handelingen uit te voeren. Bij voorkeur bezit je ook over kennis van ons computersysteem Tetra His.
Je dag ziet er nooit hetzelfde uit door ons wisselend werkrooster. Je kunt worden ingedeeld in frontoffice, backoffice, behandelkamer of een ochtend bloedprikken.
.

Wat bieden wij jou:
Een leuke uitdagende baan als doktersassistente in een nieuw maar warm team.
Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Huisartsenzorg
.
Lijkt het je leuk om voor ons te komen werken twijfel dan niet en stuur je cv met motivatiebrief op naar manager.dekoepel@ezorg.nl of per post t.a.v. L. Peters.

.
Om de vacature te downloaden klik hier.
.
.
.
.Translate »
Call Now Button