Medewerkers versie 2

Huisartsen

Artsen Huisartsenpraktijk de koepel 800600
portret Wout de Blois

Sinds november 2022 ben ik werkzaam in deze praktijk. Destijds nog als waarnemend huisarts. Per 1 januari 2023 ben ik praktijkhouder van Huisartsenpraktijk De Koepel. Als waarnemend huisarts heb ik eerder gewerkt in praktijken in Horn, Melick, Roermond en Weert. Voor de opleiding tot huisarts heb ik enkele jaren in het ziekenhuis gewerkt binnen de Kindergeneeskunde en Klinische Geriatrie.

Dhr. W. de Blois

Huisarts
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sinds 2018 ben ik werkzaam binnen deze praktijk. Aanvankelijk nog als onderdeel van mijn huisartsenopleiding maar nadien als vaste huisarts. Sinds 1 januari 2023 ben ik praktijkhouder van Huisartsenpraktijk De Koepel. Voorheen heb ik tevens als vaste huisarts gewerkt in een praktijk in Heerlen. Voor de huisartsopleiding heb ik gewerkt in het ziekenhuis bij de afdeling Gynaecologie.

Mw. N. Zariouh

Huisarts
protret Geraldine website

Sinds 2020 ben ik opnieuw werkzaam binnen deze praktijk. In het verleden (2016) was ik hier werkzaam binnen het kader van de huisartsenopleiding. Vanaf 1 januari 2023 ben ik praktijkhouder van Huisartsenpraktijk De Koepel. Voorheen heb ik als waarnemend huisarts gewerkt in onder andere Hoensbroek, Roggel, Reuver, Weert en Roermond. Voorafgaand aan de huisartsopleiding heb ik in het ziekenhuis gewerkt binnen de afdeling Interne Geneeskunde en Longziekten.

Mw. G. Jansen

Huisarts

Doktersassistente

Tekst

Tekst volgt.

Tekst

Tekst volgt.

Tekst

Tekst volgt.

portret karin febr 2020

Karin werkt al vele jaren in deze praktijk en is ons vaste gezicht. Veel van u zal Karin al kennen en ze is nu binnen onze praktijk te vinden bij het prikken van bloed op dinsdag en vrijdag. Tevens zal zij u helpen op de behandelkamer of aan de telefoon.

Karin Stiphout

Doktersassistente
foto coming soon

Roos is onze nieuwste kracht met veel ervaring en heeft onze praktijk versterkt per 1 april 2023. Roos heeft al vele jaren ervaring binnen de huisartsgeneeskunde in Weert. Ze heeft haar eigen assistentenspreekuur en u zal haar tevens aan de telefoon krijgen wanneer u met de praktijk contact opneemt.

Roos Breukers

Doktersassistente
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maxime werkt sinds 2018 in deze praktijk en ook al een vast gezicht binnen onze praktijk. Ze heeft haar eigen spreekuur waar ze onder andere bloed afname, uitstrijkjes, longfunctiemetingen en andere behandelingen verricht. U treft Maxime tevens aan de telefoon als u contact opneemt met de praktijk.

Maxime Janssen

Doktersassistente
portret anne febr 2020

Anne werkt sinds 2019 bij ons in de praktijk en is tevens al een bekend gezicht voor velen. Ze helpt u binnen haar eigen spreekuur met bloed afname, uitstrijkjes en nog vele andere behandelingen. U zal Anne tevens aan de telefoon krijgen als u contact opneemt met de praktijk.

Anne Vosdellen

Doktersassistente
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Praktijkondersteuner GGZ

Tekst

Tekst volgt.

Tekst

Tekst volgt.

Tekst

Tekst volgt.

Portret Marijn Geers 600600

Marijn is bij ons werkzaam als praktijkondersteuner GGZ. Ze is aanwezig op de dinsdagmiddag.

Marijn Geers

POH-GGZ
protret Louise Huisman website

Louise is bij ons werkzaam als praktijkondersteuner GGZ. Ze is aanwezig op iedere vrijdag en de donderdagen om de week.

Louise Huisman

POH-GGZ

Praktijkondersteuner somatiek

Tekst

Tekst volgt.

Tekst

Tekst volgt.

Tekst

Tekst volgt.

portret Annemieke van Lomm

Ik ben Mw. Annemieke van Lomm.

Ik werk in de praktijk als praktijkondersteuner somatiek.
Dat betekent dat ik mensen met diabetes, COPD, en hart en vaatziekten zoals hypertensie begeleidt.
Ik ben aanwezig in de praktijk op woensdag en donderdag.

Annemieke van Lomm

POH Somatiek

Aanvullende disciplines

Orthopedagoog Hanneke Urselmann

Tekst volgt.

Via onze WebApp kunt u gemakkelijk chronische medicatie bestellen, een E-consult aanvragen en afspraken bij de assistentes maken.
Translate »
Call Now Button